Fugu palvelee

Fugu Media Oy on vuonna 2010 perustettu asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Painopiste on media-alalla ja muilla toimialoilla, jotka haluavat panostaa mediaan. Vaikka Fugu henkilöityy yhden naisen yritykseksi, se toimii verkostomaisesti ja joustavasti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Kokemusta on kertynyt perinteisemmistä medioista aina printistä broadcastiin, digiloikkien suunnittelusta ja toteuttamisesta, vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta sekä erilaisista johtotehtävistä esimies- ja hallitustyöskentelyyn. Fugun asiakkaita ovat olleen ennen telakoitumista 2010-2015 muun muassa Sanoma Media Finland, Yleisradio, Aalto EE, Pääkaupunkiseudun seurakuntayhtymien viestintäyksiköt, Helsingin kaupunginorkesteri, Nenäpäivä sekä Jouluradio. Telakoitumisen aikana Fugun taustavoimat ovat ottaneet haltuun etenkin kuntakentän ja siihen liittyvän päätöksenteon sekä tapahtumaliiketoiminnan.

Palvelutarjontaan sisältyy strateginen suunnittelu, fasilitointi, johtamiseen liittyvä sparraaminen, koulutus sekä graafinen suunnittelu. Fugulta voi tilata myös juontokeikkoja, kolumneja ja muita kirjoitushommia.

Mikäli yhteistyö kiinnostaa, nakkaa viestiä osoitteeseen marja(at)fugu.fi.


Vitsikäs sloganimme vuodelta 2010 kuuluu:

Herkkua ammattilaisten käsissä, tappavaa amatöörien tekemänä

y-tunnus: 2355083-0