Tarinamme

Fugu Media Oy on vuonna 2010 perustettu asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Fugulle on kertynyt kokemusta mediakentältä aina printistä broadcastiin, digiloikkien suunnittelusta ja toteuttamisesta, vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta sekä erilaisista muutoksiin liittyvistä johtotehtävistä.

Fugu jäi muutamaksi vuodeksi telakalle vuonna 2016. Alkutaipaleen asiakkaita ovat olleet muun muassa Sanoma Media Finland, Yleisradio, Aalto EE, pääkaupunkiseudun seurakuntayhtymien viestintäyksiköt, Helsingin kaupunginorkesteri, Nenäpäivä sekä Jouluradio.

Telakoitumisen aikana Fugu otti haltuun kuntakentän eri ilmiöineen, korkeakoulumaailman aina tiedeviestinnästä TKI-viestintään ja hakijamarkkinointiin sekä tapahtumaliiketoiminnan etenkin ammattitapahtumien osalta.

Vuoden 2023 alussa Fugu nostettiin vihdoin pois telakalta ja nyt se toimii jälleen aktiivisesti asiakkaidensa puolesta, kohti tuloksellisempaa johtamista, vaikuttavampaa toimintaa ja merkityksellisempää työelämää.
Fugu Median perustaja Marja Honkakorpi on toiminut yli 20 vuotta kehitys- ja johtotehtävissä media- ja viestintäalalla mm. Sanomalla ja Ylessä sekä Kuntaliiton tytäryhtiön KL-Kustannuksen toimitusjohtajana ja Kuntalehden päätoimittajana. Marja on johtanut myös monikulttuurista viestintä- ja markkinointiyksikköä Tampereen ammattikorkeakoulussa. Kokemusta on karttunut niin ikään kouluttajana, paneelien vetäjänä ja juontajana ammattitapahtumissa sekä mentorina Aalto-yliopistossa.

Fugu ei kuitenkaan ole vain yksi nainen, vaan se toimii verkostomaisesti ja mukana menossa on esimerkiksi sosiaalisen median, graafisen suunnittelun ja saavutettavuuden asiantuntijoita.

Ota yhteyttä marja(a)fugu.fi