Tarinamme

Ratkaisutoimisto Fugu on vuonna 2010 perustettu asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Fugu toimii verkostomaisesti ja joustavasti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Kokemusta on kertynyt perinteisemmistä medioista aina printistä broadcastiin, digiloikkien suunnittelusta ja toteuttamisesta, vastuullisuudesta, vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta sekä erilaisista johtotehtävistä esimies- ja hallitustyöskentelyyn. Fugun asiakkaita ovat olleen ennen telakoitumista 2010-2015 muun muassa Sanoma Media Finland, Yleisradio, Aalto EE, Pääkaupunkiseudun seurakuntayhtymien viestintäyksiköt, Helsingin kaupunginorkesteri, Nenäpäivä sekä Jouluradio.

Telakoitumisen aikana Fugu on ottanut haltuun etenkin kuntakentän ja siihen liittyvän päätöksenteon sekä tapahtumaliiketoiminnan. Sukellus korkeakoulumaailmaan on tuonut lähelle laajan kirjon viestintää aina tiedeviestinnästä TKI-viestintään ja hakijamarkkinointiin.

Palvelutarjontaan sisältyy muun muassa muutosjohtaminen, strateginen suunnittelu ja toimeenpano, fasilitointi sekä koulutus. Fugulta voi tilata myös juontokeikkoja, kolumneja ja muita kirjoitushommia.

Mikäli yhteistyö kiinnostaa, nakkaa viestiä osoitteeseen marja(at)fugu.fi.

y-tunnus: 2355083-0

Kuka?

Olen Marja Honkakorpi, Fugun perustaja ja yli 20 vuotta erilaisissa suunnittelu-, kehitys-, ja johtamishommissa paininut median ja viestinnän sekatyöläinen. Parhaimmillani olen muutosten ja uuden starttaamisen äärellä. Kokemusta on kertynyt myös kouluttamisesta, paneelien moderoinnista ja tapahtumien juontamisesta. Vuosien saatossa haaviini on tarttunut laajat verkostot sekä taito yhdistää dataa ja monipuoliseen kokemukseen.

Some